« Ανώνυμη κορυφή II | Main | Χαλασμένο καλοκαίρι »

August 14, 2011

Comments

Marcel Duchamp
1.

από το ανοιγμένο παράθυρο μπορώ να αγγίζω την outfocused κραυγή, τους ιριδισμούς των χνότων καθώς λιώνει τον ορίζοντα το φεγγάρι που χαλάει, κάθε χειρονομία αγάπης στο κενό, το ον που μαθαίνει από την επανάληψη να επαναλαμβάνει στο άπειρο τα λάθη του, το ψυγείο που αγκομαχώντας στις 2:00 το πρωί φτύνει το άγχος μου σε ατόφια κυβική λίμνη αϋπνίας, ξεδιψώντας με τη λειψυδρία που μου παρέχεις... σημαίνοντας

Radio
2.

ποίηση στάγδην
ξεχωριστή κι ευπρόσδεκτη
στην λειψυδρία μου.

Marcel Duchamp
3.

Αν μου επιτρέπετε, μία ερώτηση, αγαπητέ Radio.

Η φωτογραφία σε infrared film ή digital;

Όπως ίσως αντιλαμβάνεστε σας παρατηρώ χάσκοντας από εδώ κάτω με το στόμα ανοιχτό, έμπλεος απορίας με τη διαχείριση χώρου-χρόνου σε αυτό το με την πρώτη ματιά πεπερασμένο σύμπαν, που δευτερορώντας το σε φέρνει αντιμέτωπο με το άπειρο χωρίς ανάγκη ερμηνείας, αυτόματα όπως όταν σε διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα.

Epic
4.

θα σε παρακαλουσα να μου προτεινεις ενα βιβλιο...απο αυτα που τελευταια σου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση και ρουφηξες μονομιας...για να ειναι ευποσδεκτο στην δικη μου λειψυδρια....

Radio
5.

Αγαπητέ μου Marcel,
οι φωτο ειναι απο μια (σχετικά απλή) ντίτζιταλ κάμερα.
Για την μετέπειτα επεξεργασία τους πληροφορίες σε προσωπικό μέιλ.
Πολύ με κολακεύει που αυτές εικόνες έχουν γεύση στον εξωσυμβατικό σπινθηροβολισμό του δικού σου χώρου.

Epic, για τροφη στη σκέψη τα Κατάρρευση και Οπλα, Μικρόβια και Ατσάλι. Και τα δύο του Jared Diamond. Εκτεταμένες μελέτες στην Εθνογραφία, Ανθρωπολογία, Ιστορία.
Για μονορούφι την διλογία Οι Παραχαράκτες και οι Ιχνηλάτες του Antoine Bello, με λογική ποσότητα θεωριών συνομωσίας και απαράμιλλα γοητευτικής οπωσδήποτε. Και όταν λέω μονορούφι το εννοώ.
Σε αυτή την κατηγορία (ανευ Θ.Σ.)βάζω και το Solar του Ιαν Μακ Γιούαν.
Επίσης τα παλιότερα εκδοθέντα και πολυ-αγαπημένα μου είναι ( η σειρά τυχαία) Το Ζεν και η συντήρηση της μοτοσυκλέτας, Ο Παρασκευάς και οι Μονές του Ειρηνικού, Ο Μάγος, Λολίτα, Αμερικάνικο Ειδύλιο, Αδριανού Απομνημονεύματα, Ταξίδι στην ακρη της νύχτας.
Ωχ ... τα σκέφτηκα κι ανατρίχιασα!

Epic
6.

Αν κρινω απο το Ζεν και η συντηρηση της μοτοσυκλετας που διαβασα σιγουρα θα μου αρεσουν οι προτασεις σου...Σ ευχαριστω πολυ !!
Και κατι που μου εμεινε σαν κλασσικο:"Όταν ένα άτομο πάσχει από μία παράνοια, αυτό λέγεται τρέλα. Όταν πολλά άτομα πάσχουν από μία παράνοια, αυτό λέγεται θρησκεία"

Epic
7.

..ξεχασες και το "Ρίτσαρντ Ντόκινς - Το εγωιστικό γονίδιο" !!!

The comments to this entry are closed.

.

  • .
    CURRENT MOON
  • Ειδοποίηση για νέο ποστ